Workshops
- Alle faciliteiten in een bijzondere omgeving -

Workshops

Les pieds dans l’eau leent zich in het voor- en naseizoen ook voor workshops, brainstorm en/of teambuild sessies en andere bijeenkomsten tot 16 personen. De knop even omzetten, werken in een ontspannen sfeer.

Anders dan anders

Annemieke heeft jaren gewerkt voor de meest luxueuze hotels in Amsterdam en in de human resource,  Ludo heeft een brede kennis van geschiedenis, biologie en ingenierie.  Een combinatie die zeer voordelig is omdat we op iedere situatie kunnen inspelen, flexibel zijn en begrijpen wat de klant wil.

Tevens biedt de vallei Blagour een uniek natuurfenomeen te weten natuurlijke waterbronnen en een heerlijk klimaat. Vijgen, bananenbomen, rozenstruiken, weide met grote hoeveelheid geneeskrachtige kruiden, het meditatieve geluid van water, de intense stilte in ons bos, het weidse van de velden en het beschermde van de heuvels met zijn grotten. Ieder seizoen is uniek.

Comfortable knusse kamers

Wij bieden een hoog niveau van dienstverlening en flexibiliteit. Hebben een cursusruimte binnen en buiten,  catering op maat,  4ha privé bos, weide, heuvels, water en grot. Eigen parking, comfortabele knusse kamers.

Indien gewenst regelen wij ook vervoer. Voor een uitgebreid informatie/referenties verzoeken wij u contact met ons op te nemen.